Tartuflanghe Majonez z truflą, 85g
Opis
Ten słynny zimny sos ma starożytne pochodzenie, od średniowiecza. Proste składniki połączone razem, aby uzyskać kremową i aksamitną konsystencję. W te wersji jajka, oliwa i cytryna zostały wzbogacone wyjątkowym smakiem białej trufli (Tuber magnatum Pico), aby nadać Twoim potrawom niepowtarzalnego i delikatnego charakteru. Idealne do mięs i ryb, doskonałe do ziemniaków (smażonych, gotowanych, pieczonych) i warzyw.
Składniki:
olej słonecznikowy, pasteryzowane jajko 12,5%, woda, ocet jabłkowy, ocet winny, cukier trzcinowy, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, sól, białe trufle (Tuber magnatum pico) liofilizowane 0,06%, sok cytrynowy, naturalny aromat, zagęszczacz: guma ksantanowa.
Wartości odżywcze:
wartość energetyczna:2924kJ/710kcal
Tłuszcz 75g,
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,8g,
Węglowodany 7,3g,
w tym cukry 1,6g,
białko 1,6g,
sól 1,1g